YATAĞAN TERMİK ENERJİ GREAT PLACES TO WORK ® ENSTİTÜ TARAFINDAN SERTİFİKALANDIRILDI

YATAĞAN TERMİK ENERJİ GREAT PLACES TO WORK ® ENSTİTÜ TARAFINDAN SERTİFİKALANDIRILDI

01.03.2021

Yatağan Termik Enerji A.Ş. şirketi tüm çalışanların ortak katılımıyla gerçekleştirilen anket çalışması sonucunda GPTW (Great Places To Work) sertifikasının sahibi oldu. 2021 ocak ayında tüm çalışanların katılımıyla iş yeri kültürünün değerlendirildiği anket çalışmasından çıkan yüksek memnuniyet oranına göre Yatağan Termik Enerji A.Ş.  GPTW sertifikasının sahibi oldu. Anket sonuçlarını değerlendiren Termik Santraller Genel Müdürü Korhan Tiryaki konu ile ilgili açıklamalarda bulundu; “Değerli Çalışma Arkadaşlarım, Yatağan Termik Enerji olarak, geçtiğimiz yıl başlattığımız, “harika iş yeri” olma yolculuğumuzda, şirketimizin iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place To Work® Enstitüsü tarafından sertifikalandırılmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 

 

Değerlendirmelerinizle elde ettiğimiz bu başarı vesilesiyle, kurum kültürümüzü güven, takım ruhu, hakkaniyet ve açıklık üzerine kurmamızda çok büyük emekler veren siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Özellikle son bir yılda aldığımız yolu görmek geleceğe dair inancımı ve güvenimi arttırdı. Bunun için de sizlere çok teşekkür ederim. Yolumuz daha çok uzun. Hep birlikte daha çok güzel işlere imza atarken birlik, beraberliğimizi ve çalışma uyumumuzu arttıracağız. Bugün bizlere gösterdi ki bu büyük aile her ferdini hiçbir ayrım gözetmeksizin bağrına basıyor. Uzun yıllar her ferdiyle birlikte çalışmak için can atıyor. Ülkemiz ve tüm dünya için oldukça zor bir yılı geride bırakırken; bütün zorlukların altından birlik olarak, şirketimizi sahiplenerek kalkabileceğimizi gördük. Bu süreçte sizlerin sağlığı ve mutluluğu, şirketimizin en önemli gündemiydi. 

 

Çünkü biliyorduk ki; bir kurumun başarısına yön veren, geleceğini tayin eden; mutlu çalışanlar. Yatağan Termik Enerji olarak, kurumsal değerlerimizde olduğu gibi daima insanı odağımıza alarak, takım ruhuyla, el birliğiyle bu başarıyı sürdürülebilir hale getirmek üzere çalışacağız. Hep beraber, şirketimizi bundan sonraki senelerde de “harika bir iş yeri” olarak tutacağımıza gönülden inanıyorum. Yatağan Termik Ailemizi bir kez daha bu güzel başarıdan dolayı tebrik ediyorum.” 

 

GPTW ®Enstitü (Great Place To Work) Dünyada 5 kıtada 49 ülkede faaliyet gösteren güven düzeyi yüksek iş yeri kültürlerini geliştirerek kuruluşlara mükemmel iş yerlerini, tanımlamalarına yaratmalarına ve sürdürmelerine yardım eden bir kuruluş.