FUTBOL TURNUVASININ GALİBİ KARAMAMBA

FUTBOL TURNUVASININ GALİBİ KARAMAMBA

10.11.2022

26 Eylül’de başlayan Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. geleneksel futbol turnuvasının galibi Karamamba futbol takımı oldu.
27 Takımın yarıştığı turnuvada Karamamba futbol takımı diğer rakiplerini geride bırakarak turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçını Karaelmas futbol takımı ile oynayan Karamamba, maçtan 6-3 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün de katıldığı final maçına çalışanların ve Yatağan halkının da ilgisi yoğundu. Törende konuşan Termik Santraller Genel Müdürü Korhan Tiryaki; “bizim amacımız çalışanlarımızı iş hayatının dışında da bir araya getirmekti, izlemeye gelen ailelerimizden ve Yatağan halkından da gördüğümüz kadarıyla bunu başarmışız demektir. Karamamba’yı gönülden kutluyorum, turnuvada yarışan tüm arkadaşlarıma katılımları için gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuva sonunda 2. ve 3. Olan takımlar ile gol kralı ve fairplay kazan takımlara da ödülleri verildi. Çatalağzı Termik Santrali’nde 7 Kasım’da başlayan futbol turnuvasının şampiyonu ile Karamamba arasında da final maçı oynanacak.