AYDEM AKADEMİ YENİ YÜZÜYLE DÖNÜŞTÜRMEYE DEVAM EDECEK

AYDEM AKADEMİ YENİ YÜZÜYLE DÖNÜŞTÜRMEYE DEVAM EDECEK

21.09.2023

Aydem Akademi’nin yeni yüzü Yatağan Termik Enerji Sosyal Tesisleri Sinema Salonu’nda yapılan toplantıyla çalışanlara tanıtıldı.

Termik Santraller Genel Müdürü Hamdi Alp’in de katıldığı tanıtım toplantısında yenilenen Aydem Akademi’nin bünyesindeki eğitim içerikleri, mevcut eğitimlere nasıl erişim sağlanacağı gibi konular anlatıldı. Tanıtım toplantısı açılış konuşmasını yapan Alp; “dijital ortamların hayatımıza girmesiyle hemen her işimizi bu ortamlardan yapar olduk, eğitim anlayışı da zamanla bu platformlara taşınmaya başladı. Bu anlamda yeni Aydem Akademi eğitimlere daha kolay ulaşmamızı sağlarken eğitim alanlarının çeşitliliği ile de ilgimizi çekecek” dedi.

Yeni Aydem Akademi’nin tanıtım sunumunu gerçekleştiren Aydem Holding İnsan Kaynakları Grup Müdürü Tuğçe Çağdaş; “Eğitim platformumuzu hayata geçirmeden önce çalışanlarımıza anket ile ulaşarak eğitim platformumuzda neler olsun istersiniz diye ön araştırma yapıp onların beklentisine göre eğitim içerikleri hazırladık. Yeni Aydem Akademi’de eğitimleri çalışanlarımız kendi ilgi alanlarına göre seçebilecekler, bine yakın eğitim içeriği hazırladık, bu sayıyı geri dönüşlere göre daha da arttırmayı hedefliyoruz, eğitimlerimiz dijital ortamlarda devam ederken ara ara yüz yüze eğitimlerle de bir arada olacağız” dedi. Yatağan Termik Enerji İnsan Kaynakları Müdürü Amaç Ceylani ise yeni platform ile çalışanları dönüştürmeye, geliştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Yeni Aydem Akademi platformu çalışanlara postcast, makale desteği de sunarak klasik eğitim anlayışının önüne geçiyor. Tüm Aydem ailesinin bir arada eğitim alacağı platforma telefonlardan da kolaylıkla erişim sağlanacak. Çalışanların ilgiyle karşıladığı yeni Aydem Akademi yeni yüzüyle bizleri dönüştürmeye devam edecek.