Yatağan Termik ailesi iftar yemeğinde

Yatağan Termik ailesi iftar yemeğinde

28.05.2019

Birlik ve beraberliğin daha çok anlam bulduğu Ramazan Ayı’nda tüm Grup şirket çalışanlarımızla, Yönetim Kurulu Başkanımız Ceyhan Saldanlı ve CEO’muz İdris Küpeli iftar yemeklerinde bir araya geldiler. Faaliyet gösterdiğimiz 5 şehirde Ramazan Ayı boyunca her hafta farklı bir şehirde olmak üzere düzenlenen iftar yemekleri çalışanlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Aydem Holding , Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş.’de bu kapsamda Termik Santral ve Maden sahalarında çalışan personeline iftar yemeği vermeye devam ediyor. Sosyal tesislerde verilen yemeğe katılan Aydem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldandı, “Öncelikli hedefimiz halka hizmettir” dedi. Çalışanlar için verilen iftar yemeğine, Aydem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldandı, Aydem Holding CEO su İdris Küpeli, Aydem Holding Termik Santraller Genel Koordinatörü Nurettin Güncü, Kaymakam Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Diğer yetkililer, AK parti İlçe başkanı Ali Tekin, MHP İlçe Başkanı Arif Güldürüm, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri, MHP Belediye Meclis üyeleri, Tes- İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Erçelik, Maden-İş sendikası şube Başkanı Osman İlhan katıldı. İftar yemeğinin top atılışını Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin tarafından gerçekleştirildi.

Burada bir konuşma yapan Aydem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldandı şunları söyledi: “Arkadaşlar artık dünya değişiyor. Avrupa ülkeleri Uzakdoğu ülkeleriyle yarışıyor. Termik santral ve bileşenlerini satın alalı çok güzel gelişmeler oldu. Ülkede en önde gelen yatırım şirketlerinden biriyiz. Şirket olarak öncelikli hedefimiz halka hizmettir. Sürekli yenilik yapıyor kalifiye elaman çalıştırıyoruz. Yatırımlarımız devam edecektir. Ben yemeğimize katılan konuklarımıza ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.” 2.Gün yemeğe katılan, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz; ‘Aydem Holding , , Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. ilçemize çok büyük katma değer, istihdam sağlamanın yanı sıra bu tür sosyal faaliyetleriyle örnek oluyor.

Yatağan çevresinde bu kurumdan fayda sağlamayan hiçbir muhtarımız ve mahallemiz yoktur. Ben Aydem Holding'e , Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. yönetimine ve tüm yetkililerine çok teşekkür ediyor, çalışanlarına başarılar diliyorum” dedi. Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’nın Termik Santral ve Maden çalışanlarına vermiş olduğu iftar yemeğinin anlamlı ve güzel geçtiğini belirten yüzlerce çalışan yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. yetkililerine teşekkür edip bundan sonraki çalışmalarımızı daha özverili bir şekilde çalışıp yerine getireceğiz dediler. Maden İş Sendikası Havalisi Şube Başkanı Osman İlhan, TES İş Sendikası Başkanı Fatih Erçelik verilen iftar yemeğinden sonra gazetemize bir açıklamada bulundu: Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Bereket Enerji CEO’su İdris Küpeli, Bereket Enerji Termik Santraller Genel Koordinatörü Nurettin Güncü’nün bizlerle ve işçi arkadaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Kendilerine teşekkür ederiz dediler.