TÜM ÇALIŞANLARIN KATILIMIYLA 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİK

TÜM ÇALIŞANLARIN KATILIMIYLA 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİK

10.12.2021

Termik Santraller Genel Müdürü Korhan Tiryaki Yatağan, ÇATES, Entek’te görev yapan tüm beyaz yaka personelin katılımıyla 2021 yılının değerlendirildiği bir toplantısı gerçekleştirdi. 

Online olarak yapılan toplantıda 2021 yılının genel değerlendirilmesi yapılırken 2022 için de hedefler konuşuldu. Çalışanların görüşlerinin de değerlendirildiği toplantıda mini bir anket de yapılarak yöneticiler değerlendirildi. Sonuçların anonim olarak raporlandığı anket sonucunda memnuniyet oranının yüksek çıkması yöneticiler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Toplantıda konuşan Tiryaki; “genel olarak 2021 yılı bizim için zor bir yıl idi, fakat sizler sayesinde her şeyin üstesinden geleceğimize inancım sonsuz, ben yönetici olarak şu bakış açısı ile bakıyorum; ikna edilmişlerle değil, inananlarla yola çıkın. Çalışma arkadaşlarımızın da bu yolda başarmak için yola çıktıklarını, başaracaklarına inandıklarını biliyorum. Bu da beni daha da heyecanlandırıyor. Umarım 2022 yılında da aynı motivasyon ile güzel işler başarırız. Hepinize kapım açık, burada olduğum müddetçe herkesi dinlemeye hazırım” dedi. 

Çalışanlar yapılan toplantıdan memnuniyetlerini dile getirerek bu tür toplantılarda daha sık bir araya gelmek istediklerini vurguladılar.